vad vinner du?

den som tränar
fortsätter vara bra

Du är kunnig, erfaren och mästerlig inom många områden. Omvärlden växlar snabbt omkring oss. Förändring och stabilitet i kombination är nyckeln till din fortsatta framgång. Med en PT i ledarskap och mental träning kommer du effektivare  framåt.

Mer mental träning

Verktygslådan är stor. Metoderna och programmen samspelar. Här är några av de verktyg som vi använder för Prima Synapser.

SKRÄDDARSYDDA UPPLÄGG FÖR ARBETSPLATSER, föreningar eller skolor.

  • Gruppträning
  • Föredrag
  • Workshops
  • Program över period
  • Enstaka aktiviteter
  • Fysiskt eller Online.
  • Även på engelska.

Ta kontakt så sätter vi ihop det som passar för just er!

Målfokusering

”Om du inte vet vart du ska, spelar det ingen roll vilken väg du tar”.

Vad vill du? Hur gör du för att hålla rätt fokus? Vad motiverar dig och dina medarbetare? Vad är smart för att sätta och nå mål? Hjälper det eller stjälper det?

Mental träning är starkt för att lyckas med dina utmaningar.

Mindfulness

”Medveten närvaro” har du nytta av i alla sammanhang! En värdefull grund i mental träning. Hjälper dig att fatta bättre beslut, bygga goda relationer och skapa bra resultat. Det du är medveten om kan du också medvetet påverka, bevara eller förändra. Den här träningen ger också värdefull återhämtning, stresshantering och ökat välbefinnande.

Forskningen visar starka positiva resultat i många områden,  t ex att ledare som tränar mindfulness fattar mer framgångsrika beslut! 

Compassionmedkänsla och framförallt självmedkänsla om värme, vänlighet och att vilja sig själv väl – är också ett område som intresserar alltfler forskare.

Medveten andning

Hm, varför är det viktigt? Andas gör vi väl automatiskt?

Ja absolut, men hur du andas har stor betydelse för din hjärnas förmåga att hjälpa dig på bästa sätt.

Du kan vinna mycket på att träna in tekniker för optimal andning i vardagen. För fokus, avspänning, koncentration. Det är inte minst en viktig mental träningsgrund!

Tankens kraft

Hjärnan omformar gärna våra tankar till bilder. Genom att använda vår fantasi och alla våra sinnen kan vi skapa ”minnen av framtiden”. Som i sin tur bygger nya synapser i hjärnan. Som gör att vi får lättare att hålla fokus på det som är viktigt för att lyckas med det vi vill, t ex att nå våra mål. Visualisering är ett av den mentala träningens grundverktyg. Och det finns många varianter som vi tränar med för fler prima synapser.

Övergångar

Vi har alla olika skiften i livet. Ofta växlar det med ålder, ibland av andra skäl. Bra att känna till är vad som naturligt händer i våra kropper vid dessa övergångar. Ha lite extra koll. Så att du både kan förbereda dig och få rätt hjälp när du behöver! Eller bättre hjälpa de du har nära dig. Signalsubstanser och hormoner har stor betydelse. Vad kan du om dom? Vi håller föredrag och workshops på arbetsplatser som förklarar.

Mindworkout

I samarbete med hjärngymmet Mindworkout erbjuder vi också standardiserad lättillgänglig mental träning online. Tränas på jobbet för återhämtning och utveckling.

REGELBUNDEN ÅTERHÄMTNING

Viktigt för dig och din hjärna, oavsett hur du har det eller vad du gör! Stanna upp redan nu och lyssna in i en av de här guidade övningarna.

Ta 1 minut / 3,5 minuter / 10 minuter – bara att välja! 

Sätt dig en stund där du får vara ostörd och lyssna med hörlurar

så får du allra mest ut av stunden.

Låt oss börja något nytt
Säg Hej!

Gör det enkelt. Fyll i dina kontaktuppgifter här. Så hörs vi av och bokar det du vill.

Anna-Klara Larsson

Anna-Klara Larsson

Mental tränare & Ledarutvecklare

9 + 1 =

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi hanterar uppgifterna enligt GDPR. Integritetspolicy i sidfoten.

finns i göteborg

Och träffas bra överallt i onlinemöte

Ring

070 292 4115