what´s in it for you?

den som tränar
fortsätter vara bra

Du är kunnig, erfaren och mästerlig inom många områden. Omvärlden växlar snabbt omkring oss. Förändring och stabilitet i kombination är nyckeln till din fortsatta framgång. Med en PT i ledarskap och mental träning kommer du effektivare  framåt.

BIZNIZ TOOLS

Motiverande ledarskap I & II
Självledarskap
Teamutveckling

Coachning, Insikter & Kunskap

MER TRÄNING

Life Kinetik
Mindfulness

Mentala verktygslådan
Livsskiftningar

 

SPRÄNG GRÄNSER FÖR ATT TA NÄSTA STEG I DIN UTVECKLING

 

Ledarutveckling

Vi arbetar med BIZNIZ TOOLS program

Klicka på bilderna för kort programbeskrivning.

Teamet med mångårig yrkeserfarenhet inom ledarutveckling och personlig coachning har utvecklat en komplett programserie som hjälper chefer, specialister och medarbetare att träna sig till att bli bättre på det som är viktigt för dem. Beprövad metodik som ger resultat både professionellt och för balans i livet.

Verkligheten och den praktiska tillämpligheten är helt avgörande i  riktlinjerna för alla de här programmen .

Träningen sker individuellt, alternativt i workshopformat då det passar bättre, eller så hjälper vi er att skapa ett högpresterande team. Mötena sker hos er eller online med syftet att effektivisera er dyrbara tid.

BIZNIZ TOOLS ledarutvecklingsteam arbetar med såväl nationella som internationella kunder. Vi är representerade över hela Sverige, men coachar även kunder runt om i hela världen.

Mer om BIZNIZ TOOLS vision, mission, affärsidé och kärnvärden kan du läsa här.

Klicka vidare till pdf med beskrivning

MOTIVERANDE LEDARSKAP I & II

SJÄLVLEDARSKAP

 TEAMUTVECKLING  

Vi tror att alla är ledare och kan lyckas i sin yrkesroll med bibehållen balans i livet.

Mer mental träning

Verktygslådan är stor. Metoderna och programmen samspelar. Här är ett axplock av de verktygen som vi använder för Prima Synapser.

SKRÄDDARSYDDA UPPLÄGG FÖR ARBETSPLATSER, föreningar eller skolor.

  • Gruppträning
  • Föredrag
  • Workshops
  • Program över period
  • Enstaka aktiviteter
  • Fysiskt eller Online.
  • Även på engelska.

Ta kontakt så berättar vi mer och sätter  ihop det som passar för just er!

Målfokusering

”Om du inte vet vart du ska, spelar det ingen roll vilken väg du tar”.

Vad vill du? Hur gör du för att hålla rätt fokus? Vad motiverar dig och dina medarbetare? Vad är smart för att sätta och nå mål? Hjälper det eller stjälper det?

Mental träning är starkt för att lyckas med dina utmaningar.

Mindfulness

”Medveten närvaro” har du nytta av i alla sammanhang! En värdefull grund i mental träning. Hjälper dig att fatta bättre beslut, bygga goda relationer och skapa bra resultat. Det du är medveten om kan du också medvetet påverka, bevara eller förändra. Den här träningen ger också värdefull återhämtning, stresshantering och ökat välbefinnande.

Forskningen visar starka positiva resultat i många områden,  t ex att ledare som tränar mindfulness fattar mer framgångsrika beslut! 

Compassionmedkänsla och framförallt självmedkänsla om värme, vänlighet och att vilja sig själv väl – är också ett område som intresserar alltfler forskare.

Medveten andning

Hm, varför är det viktigt? Andas gör vi väl automatiskt?

Ja absolut, men hur du andas har stor betydelse för din hjärnas förmåga att hjälpa dig på bästa sätt.

Du kan vinna mycket på att träna in tekniker för optimal andning i vardagen. För fokus, avspänning, koncentration. Det är inte minst en viktig mental träningsgrund!

Visualisering m.m.

Tankens kraft är stor. Hjärnan omformar gärna våra tankar till bilder. Genom att använda vår fantasi och alla våra sinnen kan vi skapa ”minnen av framtiden”. Som i sin tur bygger nya synapser i hjärnan. Som gör att vi får lättare att hålla fokus på det som är viktigt för att lyckas med det vi vill, t ex att nå våra mål. Visualisering är ett av den mentala träningens grundverktyg. Och det finns många varianter som vi tränar med för mer prima synapser.

Övergångar

Vi har alla olika skiften i livet. Ofta växlar det med ålder, ibland av andra skäl. Bra att känna till är vad som naturligt händer i våra kropper vid dessa övergångar. Ha lite extra koll. Så att du både kan förbereda dig och få rätt hjälp när du behöver! Eller bättre hjälpa de du har nära dig. Signalsubstanser och hormoner har stor betydelse. Vad kan du om dom? Vi håller föredrag och workshops på arbetsplatser som förklarar.

Mindworkout

I samarbete med hjärngymmet Mindworkout erbjuder vi också standardiserad lättillgänglig mental träning online. Tränas på jobbet för återhämtning och utveckling.

Hjärnträna med

Life kinetik

Hur skulle det vara om du hade bättre koncentration, minne, kreativitet, sömn, starkare självförtroende eller högre stresstålighet?

Och dessutom få riktigt rolig träning tillsammans i grupp!

 

Life Kinetik, en unik träningsmetod

Modern hjärnforskning visar att det ständigt bildas nya hjärnceller och kopplingar (synapser) mellan dessa. Regelbunden träning av Life Kinetik formar nya nätverk av hjärnceller med målet att använda en större del av hjärnans potential. Omfattande forskning visar resultaten. Du får också fler positiva effekter som balans, smidighet, glädje.

Kan tränas av alla

Metoden kommer från elitidrottsträning. Innehåller tusentals övningar som alla är anpassningsbara. Ett rörelseprogram med stegvisa fysiska och kognitiva utmaningar. Nivån på övningarna anpassas efter varje deltagares förutsättningar. Kika in på filmen!

Introduktionspass hos er!

Life Kinetik, prova-på-pass på 45-60 minuter är ett mycket  uppskattat inslag i din arbetsgrupp eller i annat event. Betyg 5,5 (av max 6) & >25% ökat välbefinnande enligt tidigare deltagare. Vi kommer till er, oavsett plats.

Gruppträning i Göteborg!

Träna Life Kinetik i liten grupp, max 12 personer. 6 veckor, 75 min/gång. Pris 2250 kr/pers (moms ingår). Utomhus eller i en lokal i din närhet. Kontinuerliga starter. Hör av dig så får du aktuell information som passar just dig!

 

REGELBUNDEN ÅTERHÄMTNING

Det behöver du och din hjärna oavsett  hur du har det eller vad du gör. Stanna upp redan nu en stund och lyssna in i en av de här guidade övningarna.

Ta 1 minut / 3,5 minuter / 10 minuter – bara att välja! Kan du sätta dig där du får vara ostörd och lyssna med hörlurar så får du allra mest ut av stunden.

Låt oss börja något nytt
Säg Hej!

Gör det enkelt. Fyll i dina kontaktuppgifter här. Så hörs vi av och bokar det du vill.

Anna-Klara Larsson

Anna-Klara Larsson

Mental tränare & Ledarutvecklare

11 + 7 =

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi hanterar uppgifterna enligt GDPR. Integritetspolicy i sidfoten.

finns i göteborg

Och träffas bra överallt i onlinemöte

Ring

070 292 4115